vild nytår eller noget ...

Brunch på cafe Ciré


Hvor heldig kan man være, min søde blogger veninde Rikke skrev til mig igår og spurte om jeg ikke havde lyst til at spise brunch med hende. Og hvem sige nej til en gratis brunch, hun havde fået et gavekort til luksus brunch så det var jo lækkert. Jeg sagde hun måtte vælge stedet og selvfølgelig faldt valget på en cafe hvor vi kunne få bobler til maden 😉 Valget blev cafe cire i Valby, en virkelig sød og hyggelig cafe. Vi fik en lækker brunch tallerken med frisk juice, te og bobler (selvfølgelig). Vi hyggede et par timer på cafeen med pige snakke på højt plan, som altid når vi er sammen. Hvem har dog brug for en psykolog når man har skønne veninder der vil høre på alt ens lort. 😀 Efter cafe tog vi et smut hjem til hende hvor hun var sådan en engel at lave mine negle. Man kan jo ikke starte på ny skole på tirsdag uden lækre negle 😉 Efter gik vi en tur med hendes fantastiske hund ned for at hente Milo i vuggestue. Imorgen overtager jeg lige hendes dag igen, man må jo udnytte at vi begge har fri pt. til at lege psykologer for hinanden.

Jeg har kendt Rikke i et år vi gik i klasse sammen, nu skal vi så ikke gør det mere. En ret underlig følelse når man pludselig ikke skal følges ad mere. Hun er blevet en af mine rigtig gode veninder og så er vi så heldig at vi bor 15 min fra hinanden, så nu gælder det bare om at holde vores venskab vedlige. Også en af de grunde til at jeg overtager hendes lejlighed imorgen, bare fordi vi ikke fortsætter sammen i skole skal hun ikke tro hun slipper for mig så let 😉

img_5761

img_5769
img_5770

img_5771

img_5773

img_5772

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

vild nytår eller noget ...