Samsovning igen igen...

Dedicated to mom & dad

Jeg var 16 år da jeg fik min første tatovering. Som mange andre startede jeg ud med mit eget navn, min sidder i nakken og er ikke just køn. Faktisk hvis jeg skulle få lavet nogle af mine tatoveringer om eller fjernet dem så skulle det helt sikker være den, fordi den er så dårlig lavet. Ellers fortryder jeg ikke nogle af mine tatoveringer, der er minder i dem alle sammen.

Jeg har 9 små – Mit navn i nakke, mit stjernetegn på venstre fod, et L og et T på min højre fod (mine forældres for bukstav), mit fødselsdato i romer tal oven på skulderen, et hjerte på venstre ringefinger, carpe diem på siden af venstre hånd, love & forever på indersiden af to fingre på højre hånd og en lotus blomst på mine ribben i højre side. Jeg ELSKER tatoveringer og har MANGE ideer oppe i hoved for hvilke jeg gerne selv vil ha. Dog har jeg besluttet mig for at mine arme bliver fri bortset fra mine skuldre der har jeg en lille ide. 😀

Mine forældre er ikke just imod tatoveringer de ønsker bare ikke jeg bliver dækket til med dem. Men heldigvis er det jo min krop og mig som skal leve med dem. Faktisk har jeg fået min mor med på tattoo bølgen. Da vi var i Thailand (som fødselsdagsgave da jeg blev 18 år) fik jeg lavet mit L & T på foden og min mor fik lavet Jing og Jang på hoften. Efter følgene har hun fået lavet 2 små hjerte på siden af håndledet meget fine. Min far har dog ingen, men er fascineret af dem og han har sagt hvis han skulle havde nogle ville han gerne havde lavet dem hos LA ink, fordi vi har set dem i tv. Jeg har da også prøvet at lokke ham lidt 😉 og givet ham nogle få ideer til hvad han skulle havde lavet.

Når men med alle de ideer jeg har oppe i hoved til nye tatoveringer, har jeg en der har hængt fast i mange år, jeg har bare skulle samle mig mod til at få den lavet. Som barn og voksen har min familie altid hørt meget Celine Dion, har også været inde og se hende  i pakke med min far for nogle år tilbage. Hun har skrevet en sang der hedder Because You Loved Me og den sang vil altid minde mig om mine forældre. Så selvfølgelig var det den store drøm at få tatoveret noget af den tekst.

Igår kom dagen så hvor jeg endelig skulle havde det gjort, og med min dejlige veninde Rikke under armen, tog vi ind til Engelund tattoo tæt på Vanløse st. Det var en rigtig hyggelig dag og må sige jeg var MEGET glad for at hun tog med mig, for ellers var jeg nok ikke overlevet.. av av siger jeg bare 😄 Og så skal en blogger da selvfølgelig også havde en fotograf med til at fange the moment 😁

Jeg ELSKER min nye tatovering det er helt sikkert min ynglings! Og som prikken over i’et fik jeg lavet to hjerte som mine forældre selv har tegnet. (De viste bare ikke at de tegnede dem til en tatovering)

hehe faktisk skrev min mor og sagde det forhåbentligt ikke var et udkast til en tatovering. – sorry mor og far  😄❤ må sige lige meget om mine forældre synes den er flot eller ej (de har ikke set den endnu) så sidder den jo heldigvis på min krop og jeg er utrolig lykkelig over jeg endelig fik den lavet og jeg elsker den så meget! Faktisk så sagde min mor til mig i Thailand at hun synes det var lidt kedeligt at jeg bare fik lavet et lille L & T som minde for dem, hun ville gerne havde noget større. Så her mor, nu har i fået et helt lår og med en tekst jeg virkelig elsker og som jeg føler rammer helt plet!!

❤ mom & dad ❤
You gave me wings and made me fly
You touched my hand I could touch the sky
I lost my faith, you gave it back to me
You said no star was out of reach
You stood by me and I stood tall
I had your love I had it all
I’m grateful for each day you gave me
Maybe I don’t know that much
But I know this much is true
I was blessed because I was loved by you

Til slut vil jeg selvfølgelig vise billeder fra dagen igår og sige Sorry mor og far for at havde fået en så stor tatovering! Men teksten rammer plet og jeg elsker jer af hele mit hjerte og bærer jer med mig for altid ❤

img_6003

img_6023

img_6004 img_6005 img_6007 img_6008 img_6026 img_6027 img_6028 img_6029 img_6030

img_6034

img_6032 img_6033

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Samsovning igen igen...