Brunch på cafe Ciré

Når sexlivet halter

Advarelse!! 

dette indlæg er ikke just forældre venligt, da der vil blive snakket en del om mit sex livet.. 😅

Når 2 mennesker bliver til 3 kan det ikke andet end at give nogle knubs. Min kæreste og jeg har været sammen i 6 år og fik Milo sammen for 2 år siden. Jeg fik dengang fortalt at det var vigtigt at “holde ud” det første halvandet år i hvert faldt fordi børn ikke just gjorde kærligheds livet nemmere, da kæreste liv bliver lavet om til familie liv. Da Milo var 6 måneder gammel begyndt min svigermor at sige at vi skulle huske date Night og at hun gerne ville passe Milo, så vi forældre kunne finde hinanden igen. Det var også super hyggeligt og vi kom nogle gange i biffen. Efter Milo fylde 1 år døde date Night ud og alt blev bare til hverdag , bleer, skole osv..

Når et forhold bliver til hverdag kan det faktisk være ret svært at få gnisten tilbage, og det sidste år husker jeg ikke en eneste date Night vi har haft.. selvfølgelig kan vi hygge og se film men det bliver næsten altid afbrudt af en lille dreng med søvn problemer.

img_5774

Sex har også haltet lidt, ikke at vi ikke har haft sex for vi har ligesom gjort det til en “regel” at sex skulle der hver engang om uge. Man må jo også sige at det ikke just hjælper at vi ikke sover i samme seng. Min kæreste sover på en sovesofa i vores stue, mest fordi Milo har sovet i vores seng sammen med mig, og ja han fylder en helt del. Nu er kampen så gået igang med at få
Milo til at sove i sin egen seng men det er en anden fortælling der kommer en anden dag 😄😄

For mig har det været fint med sex en gang om uge, jeg har aldrig rigtig været den store nymfoman, det skal så heller ikke lyde som om jeg bare hader sex for det gør jeg ikke. Det er nok bare mere vigtig for min kæreste at havde sex ofte. Det skal også lige siges at det ikke er fordi at jeg ikke synes det er vigtigt, men med skole og mor på fuld tid var mit overskud der ikke bare.

Faktisk ende det med at jeg bare kunne ligge og se tv mens han gjorde det han nu skulle og så var det så det.. rimelig tarveligt af mig og rimelig kedeligt. Ikke fordi det ALTID var sådan, vi kunne selvfølgelig også “peppe” tingene lidt op med forskelligt sjovt legetøj, men tror 80% af tiden gik med at det bare lige skulle være hurtigt hurtigt og så færdig..

img_5775

Der har bare været en del negativ energi mellem os på det sidste, nok fordi der bare er gået for meget hverdag i det hele. Dagen inden nytårs aften snakkede jeg så i tlf med en veninde da jeg lige havde brug for lige gratis psykolog hjælp 😄 og efter snakken besluttede jeg mig for at 2017 absolut ikke skulle være som 2016. Når det kommer til kæreste livet, derfor har jeg hevet op i mig selv for at prøve at ændre min sex lyst. Jeg tog en snak med min kæreste og vi har nu indført date Night igen. Denne gang hver 14 dag men det er ikke den betydningen at vi skal i biffen hver 14 dage, men bare at vi skal huske at hygge om hinanden og se en film sammen eller bare bruge en aften på at sidde og snakke om alt muligt lort.

Og når det angår sex har jeg sagt til mig selv at jeg lige må spænde hjelmen og få lysten op igen! Hvilke faktisk har virket gevaldigt! Sex er nu er hverdags ting og gerne 2 gange om dagen hvis det er muligt og nu er det mig der spørg om han er frisk på det, hvor før var det nærmest kun min kæreste der hele tiden skulle spørge. Nu er det også noget vi bruger tid på og ikke bare noget der skal “overstået”. Og må sige det er helt fantastisk at havde fundet lysten og overskuddet til det igen.
Kan også mærke at det hjælper på at min kæreste bliver lidt mere kærlig og der bliver delt lidt flere kys ud i løbet af dagen og det klager jeg jo ikke over.

img_5776

Jeg tror bare nogle gange at man skal nosse sig sammen og så sige ok jeg kan lige så godt give det et skud, det er jo ikke fordi sex er noget helt forfærdeligt det er jo noget stort set alle mennesker har og noget vi kan nyde samme så hvorfor ikke også nyde det istedet for bare at få det “overstået”

Ok det her indlæg blev måske lidt lige på, men det nu ikke fordi jeg er bange for at snakke om sex for det er jo en helt naturlig ting. Måske bare ikke så naturligt at smide ens sex liv op på nettet, men jeg er bare så positiv over min egen forandring og at det har gjort en forskel at jeg bare måtte dele det med jer.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brunch på cafe Ciré