ice bar

Er mit liv et blogger liv ?

Jeg har haft min blog siden 2014 og det ikke lige frem fordi jeg er den vildeste blogger eller er kendt på det. Men det er dog heller ikke noget jeg bruger særlig meget tid på, selv om jeg faktisk rigtig gerne ville.

Der er bare det, at næsten hver gang jeg blogger tænker jeg – mmm er det virkelig noget folk gider læser, er min hverdag overhoved spændende nok til at folk vil læse det.

Man kan jo heller ikke lade vær med at kigge på andre blogger og sammenligne, og se at de kan lave det fedeste billede design og layout , og jeg kan bare kun finde ud af at lægge mine billeder og ikke noget andet særligt smart.

Men er min hverdag spændende nok ? har jeg overhoved nogle læser ud over min familie og nærmeste veninder? Hvad skal jeg gøre som er særligt for at min blog bliver opdaget? Mange spørgsmål kommer op i mit hoved når jeg blogger, og ja hvis jeg havde nogle faste læser eller sådan så kunne de jo komme med nogle input til hvad de ville læse om. hvem ved måske skriver jeg bare til mig selv, og måske er det også ok.

Og skal blog indlæg altid være lange for at folk gider læse? Eller må de også godt være korte med billeder. Jeg spørg som om der er nogle særlige regler for at blogge. ( er der det ? 😄 er der en eller anden hemmelig blogger klub man kan komme med i og blive lært om 😉)

samtidig er bloggen også bare for mig selv, så jeg vælger vel selv hvordan mine indlæg må være.
Jeg tænker dog også at alle der blogger tænker vel det er sjovest at blogge hvis der faktisk sidder nogle derude og læser med, som ikke bare er ens mor som man alligevel stor set snakker med hverdag 😄

Men der er vel ikke nogle rigtig og forkert måde at blogge på eller er der?

18268244_10158620827150564_7612539261324783896_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ice bar