Er mit liv et blogger liv ?

Sommerferie med barn

Jeg synes man skal holde sommerferie med sit barn når man alligevel selv har ferie og ikke bare sende barnet i institution. Når det så er sagt må jeg være ærlig og sige at det virkelig er hårdt!

Jeg valgt i år at tage 26 dages ferie med min søn i træk og det er nok sidste gang jeg gør det. Nu kan det måske godt være jeg får lidt had fra andre men det tager jeg med mig. For jeg må sige hold nu kæft det er hårdt at være på i 26 dage og skulle underholde og aktiver en dreng på 2,5 år hverdag!

Jeg elsker at havde min søn hjemme og tilbringe kvalitets tid med ham, men jeg kan også mærke at jeg trænger til voksen tid meget snart!

Jeg vil selvfølgelig også holde ferie med min søn til næste år, kunne ikke drømme om andet men næste år bliver det fordelt lidt mere hen over sommeren istedet for det hele i træk.

Nu skal det ikke lyde som om vi har haft en røv syg sommerferie for det har vi skam overhoved ikke. Ud over at hvis man spørg mor kunne vejret godt havde været en smule bedre. Men vi har fået brugt vores dejlige ferie på en masse ture, ned og fodre ændre, ture i skoven, på legepladsen, i zoo, og i sommerhus i 5 dage med mormor og morfar. Hvilke virkelig var et mega hit! Milo elsker sine bedste forældre og elsker at være i min mors sommerhus, hvor der er en virkelig stor have, hvilke passer Milo rigtig godt da han bare elsker at være ude og lege.

Vi skal en tur på Bakken D.29 med meget af min familie, hvor vi skal fejre min søster som fylde 40 år her i starten af juli. Det glæder jeg mig meget til, vi går all in og køber alle turpas men starter dog dagen med frokost i Dyrehaven inden vi alle slår os løs på Bakken! Jeg har ikke det store sommerferie buget, men har sagt at den ene tur på Bakken vi kommer om året, plus fejringen af min søster det kræver at vi alle skal ha en god dag og ikke skulle tænke over noget!

Til slut vil jeg lige dele nogle billeder fra vores tur i sommerhus, hvor vi som sagt virkelig hyggede i haven og hvor vi var på safari tur i Orø’s dyrepark.

 

img_8212img_8217img_8225img_8227img_8233img_8236img_8239img_8241img_8243img_8245img_8248img_8258img_8260img_8269img_8284img_8286img_8288img_8297img_8298img_8321img_8326img_8333

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er mit liv et blogger liv ?