3 års fødselsdag.

Når vinteren påvirker humøret

Vinterdepression er noget som rammer mange mennesker, og noget der altid har ligget lidt til mig.

Denne vinter har ramt mig, har mærket det siden november måned. Mit humør blev dårligere og mit overskud mindre, samtidig med at jeg stort set altid er træt.

I dag måtte jeg trække stikket. I går aftes sad jeg bare med en rigtig øv følelse. Følelsen af at alt overskud havde forladt min krop. Alt energi går på at være der for min søn og ingen energi tilbage til skole eller mit selv. Så i dag blev til en mig dag, vågnede med en virkelig øv fornemmelse i kroppen, og måtte indse at det eneste rigtig var at tage en mig dag. Så blev til en dag på sofaen med min ynglings serie Bones, og en morfar på sofaen.

Kan mærke energien langsomt komme tilbage, kan mærke med mig selv at jeg skal lægge mit fokus på positive ting. Tingene går langsomt og det er nok det jeg har brug for.

Om lidt vil jeg tænde for lidt god musik, ryde lidt op igen turen går op i trænings centret, så jeg kan få lidt energi og glæde tilbage. Så jeg er ladet op til at være power mom igen når lille manden skal hentes.

God dag til alle der læser med.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 års fødselsdag.