Hvorfor kan en dag ikke bare være kun god

Tænker tit, er jeg en dårlig mor ??

Svaret er forhåbentlig nej!!

Men tanken kan alligevel ikke lade vær med at strejfe mig. Jeg vil gøre alt for min søn, gå i døden for min søn og det tænker jeg at mange andre forældre også ville. Men når det så er sagt har jeg et ømt punkt, et punkt der faktisk giver mig en knude i maven og hjerte banken hver gang min søn spørg ” Mor skal vi lege sammen”. De 5 ord kan få alt til at vende sig i mig, jeg elsker for det mest at bruge tid med min søn. Når det så er sagt har jeg også de øjeblikke hvor jeg har lyst til at løbe hjemme fra med to flaske vin under armen. Men de 5 små ord gør så ondt, jeg elsker at hygge med min søn. Tegne, male, lege i sandkasse, spille spil det fantastisk men lege… uhh den rammer et ømt punkt, for når han vil lege så skal vi lege med legetøj og lade som om de taler.

En evne jeg var ekspert i som barn og som jeg er 100 på at mine forældre vil skrive under på! Men nu ikke så meget, faktisk får jeg det fysisk akavet i situationen. Hvilke er forfærdeligt for vil så gerne lege med Milo. Jeg er bare ikke god til det, kan ikke leve mig ind i det, kan slet ikke få den der akavet fornemmelse ud af kroppen. Og det værste er at Milo bliver øv, når jeg så siger at nu kan mor ikke lege mere, for jeg prøver virkelig!! Og det gør ondt i mit hjerte når jeg ser hvor øv han bliver. Jeg elsker når andre leger sådan med ham fordi jeg kan se hvor højt han Elsker det, men for mig er det virkelig grænse overskridende.

Jeg erindre heller ikke at mine egne forældre leget ekstremt meget sammen med mig og nok også derfor jeg udviklede sådan en fantastisk fantasi. Men øv det brænder i mit hjerte når milo spørg om vi skal lege og det så er med hulk og Spiderman… for jeg vil rigtig gerne lave noget kreativ eller sådan med ham jeg er bare ikke helt så godt til at lege på den måde han gerne vil hele tiden. Men som sagt så gør jeg det alligevel, vi leger med hulk og Spiderman hverdag, jeg kan bare ikke få mig selv til at sidde og lege med dem i flere timer.

Så er det en dårlig mor ting, for jeg føler nogle gange at det er en virkelig bad mom ting. 😅

logo-thebadmomclub

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvorfor kan en dag ikke bare være kun god