Tænker tit, er jeg en dårlig mor ??

Når skoldkopper truer ferien.

Årh ja selvfølgelig. Afleverede Milo i børnehave i dag og så et skilt hvor der pænt stod at der var skoldkopper i børnehaven.

Pludselig kom angsten ind over mig, Milo har ikke haft dem end nu og har gerne ville ha at han fik dem.

MEN sagen er den at vi rejser til Spanien d.3, eller det håber jeg vi gør. Da man jo ikke må rejse med et barn der har skoldkopper og vi ved jo ikke endnu om Milo er smittet.

Mor her tager ingen chancer så nu bliver Milo holdt hjemme fra børnehave da der ind til d.26 (Hvis ikke andre børn går i udbrud) er risiko for smitte for skoldkopper. Og rejsen til Spanien har været været planlagt i over et halvt år og vi har glædet os helt vildt, så ville være ked af at skulle aflyse ferien.

Så jeg har valgt at Milo ikke kommer i børnehave mens der er risiko for smitte og så krydser vi ALT for at han ikke allerede er smittet, og hvis han er at det så er over inden vi rejser.

Men det hele falder på et dårligt tidspunkt, da jeg stadig mangler en eksamen, men det skal vi nok klare. Ud over det har Milo 3 ugers ferie i juli måned så alt i alt ender det nu med at jeg skal ha Milo hjemme i 5 uger!! 🙈

Alt for at prøve at rede ferien men tror også at 5 uger bliver en smule hårde 😅

men vi tager det i stiv arm, og krydser fingre for at ferien ikke bliver ødelagt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tænker tit, er jeg en dårlig mor ??