Okay så er vi igang

Okay så er vi igang

Hej alle sammen.

Det er den sidste dag på året 2013 og snart skal vi til at springe ind i det nye år. Et nyt år står på nye oplevelser og nye ting man gerne vil nå eller gøre anderledes, jeg har for eksempel besluttet mig for at kaste mig ud i at lave en blog. Jeg har altid været inspireret af andre blogger og tænkte måske var det min tur til at lave en blog måske kunne nogle blive inspireret af mig, mine ideer og mine oplevelser.

Så har man selvfølgelig også nytårs fortsæt, jeg har dov ikke så mange heller lave få så kan det være man har en chance for at overholde dem :                                                                   Træner mere seriøst og hårdt, få en sunder kost Og selvfølgelig kommer ud og opleve verden.

Mens jeg sidder her i Spanien i en by der hedder Albir og nyder udsigten over stranden kan man kun håbe på at når jeg kommer hjem til Dk i det nye år at tingene kun vil gå frem af.

Godt Nytår til Alle derude på må alt lykke være med jer.

– Sabine 

 

IMG_4973

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Okay så er vi igang