3D Scanning

Igår var en helt fantastisk dag min kæreste og jeg var til 3D scanning hos Jordmoderhuset i Kbh, det var en helt igennem fantastisk oplevelse har aldrig set noget så skønt tænk at man virkelig kan se inde i min mave på den måde det var så sjovt. Når vi skubbede til min prins inde i maven så begyndt han  at åbne munden ligesom om han gabte. I starten af scanningen lå han og nussede sig ind i min livmoder mens han havde puttet sig sammen med navlesnoren, men pludselig havde havde fået arbejdet sit ene ben op til munden og lå næsten under hele scanningen men sin fod i munden og kløede sig i øjet med sine tær og han ville bare ikke stoppe med at putte sin fod i munden. Det var en helt igennem vidunderlig oplevelse og med hjem fik vi over 40 billeder plus en dvd af hele scanningen som man så kan se hjemme så fantastisk. Der er under 2 måneder til jeg har termin og kan slet ikke vente med at få ham i mine arme er totalt forelsket i ham (mere ind jeg var i forvejen) efter at jeg har set ham 3D.

I Oktober er det store shoppe tid, skal i Ikea og havde købt tremmeseng og sådan nogle ting plus at jeg skal havde købt alt andet vi mangler. Har virkelig prøvet at strække det så langt som muligt med at købe tingene hjem som vi skal bruge for at det ikke ligger forlænge og “fylder”, men forleden fik vi købt puslebord på den blå avis og har fået det hjem og ordnet det så nu kan jeg snart ikke holde mig fra shopping mere.

2014-09-22 8 - Kopi 2014-09-22 16 - Kopi 2014-09-22 24 - Kopi 2014-09-22 36 - Kopi 2014-09-22 40 - Kopi

– Sabine

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Family shoes