Milo's første jul

Godt nytår

2014 har helt sikkert været det bedste år i hele mit liv og vil det altid være! I marts fandt vi ud af at vi var gravide vi fik ny lejlighed lige efter, jeg kom ind på den uddannelse jeg ville (måtte desværre stoppe efter grundforløbet begrund af graviditeten) MEN jeg håber at gå videre til efteråret 🙂
Og ja selvfølgelig 20 November kom vores fantastiske søn til verden og af alle dage på året ramte jeg jo min kærestes fødselsdag.

2015 kommer til at stå på nye udfordringer og fantastiske oplevelser med barnedåb lille manden skal starte i vuggestue og jeg kan forhåbentlig komme igang med uddannelse igen.

Mit nytårs fortsæt i år er helt sikkert at være den bedste mor jeg kan være og virkelig nye livet med min søn og samtidig komme tilbage i form og forhåbentlig være (måske ikke helt) men næsten tilbage til den krop jeg havde inden fødslen til sommer.

Vores nytårs aften var dejlig afslappende vi startede med at se nytårs tale hos min svigermor hvor vi også fik super lækker mad. Efter gik vi hjem til os da vi bor på 15sal og derfor har en utrolig udsigt, vi spillede lidt spil og slappede af. Kl 00:00 så vi fantastisk fyrværkeri fra vores altan, lille manden sov ind i det nye år på sofaen vågnede 01:30 og så hoppede vi i seng. Dagen idag har stået på totalt afslapning i sofaen med Mac.d mad og ren hygge ligesom resten af aften skal gå på 🙂

Håber i alle er kommet godt ind i det nye år og må i få et fantastisk år!

– Sabine

IMG_9863.JPG

IMG_9865.JPG

IMG_9864.JPG

IMG_9866.JPG

IMG_9870.JPG

IMG_9875.JPG

IMG_9873.JPG

IMG_9879.JPG

IMG_9876.JPG

IMG_9883.JPG

IMG_9896.JPG

IMG_9914.JPG

IMG_9940.JPG

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Milo's første jul