Vuggestue start

Mig og min blog

Jeg lavede denne blog for snart 2 år siden, i et håb om at jeg virkelig ville bruge den meget. MEN sådan blev det ikke, jeg er en nød til sådan noget her og kan slet ikke finde ud af hvordan man gør sin blog sej eller billeder smarte. Føler mig meget lost i bloggen og syndes ikke der er særlig meget hjælp til hvorfra man gør den smart mega øv for blanke mig. 

Oven i det har jeg svært ved at forstå at nogle mennekser som jeg ikke kender skulle syndes mit liv er sjovt at følge, jeg har jo ingen smart sponsorer eller nogle fede konkurancer. Kun mig og mit normale liv som mest handler om min søn da han er min store kærlighed. Jeg har ikke mange fif i make up og smart tøj og hvis jeg havde kan jeg ikke gøre det særligt smart og attraktivt på bloggen når jeg ikke kan finde ud af den. ( igen blanke mig ) samtidig syndes jeg selv min hverdag er så kedelig og ensformig, ingen smarte fester eller spændene events jeg går til. 

Når det så er sagt elsker jeg min blog selv om jeg ikke bruger den så ofte, elsker at vide at jeg har et sted jeg kan lukke mit lort ud om folk så vil læse eller ej. 

Har nu IGEN beslutning mig for at PRØVE at blogge mere selv om jeg ikke kan gøre den særlig smart. Så regn med at min blog bliver spammet med indlæg for der er sket lidt siden sidst. 😄 

Rigtig god aften til alle jer derude ❤️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vuggestue start