Børnefødselsdags planlægning

skole start og stress.

Ok igen igen døde min blog i en periode hvilke jeg også selv er rigtig ked af. Mit hoved har virkelig gået og prøvet at finde på ting at skrive om, og har nogle ting som nu har ligget på computeren i over en måned, og ventet på at blive udgivet men min hjerne kan slet ikke overskue det lige pt.

Jeg startede på HF d.14 august ude på KBHSYD i Hvidovre, hvilke ikke var nogle god oplevelse overhoved! Jeg skulle starte derude sammen med min veninde faktisk mig der havde fået hende overtalt til at starte derude. Det startede ud med at de ikke havde modtaget vores papirer så vi måtte ansøge 3 gange før det virkede for dem. Jeg modtog noget info om skole start som min veninde ikke modtag. 3 dage inden vi skal starte derude bruge jeg 45 min på at sidde i kø i tlf til deres reception for at finde ud af hvad tid vi skal møde om mandagen MEN det var forgæves for jeg blev smidt af tlf 3 gange og til sidst havde de lukket! Vi modtager så en sms søndag aften med info om at vi skal møde kl 9. Vi tager der ud og finde ud af at vi er kommet i hver vores klasse selv om vi har søgt det samme. Jeg er den næst ældste i min klasse og min veninde er den ældste i hendes. gennemsnittet i vores klasser var ca 19 år.. vi var måske ca 100 mennesker der var startet på første år af HF og ude af alle dem var vi 5 der havde børn. Vi var begge de eneste i vores klasse der havde børn. Den mandag vi havde første dag havde vi fri 12:30 og LØB ned i min venindes bil og kørte til Albertslund (vores gamle skole) og søgte ind på deres HF! Fredag d.18 startede vi så ude på HF i Albertslund, og vi er så heldige at vi har fået en af vores gamle lærer som lærer igen.

Det er så dejligt at være tilbage i Albertslund det er en rigtig sød klasse vi er kommet i og her er der flere der har børn og gennemsnittet er højre, Årh ja vi er kommet i samme klasse hvilke er så fantastisk !! især når man starter 4 dage efter alle andre for det er da utroligt hvor hurtigt folk knytter bånd. Selv om vi nu er kommet på den rigtig skole og i samme klasse så er det ikke en betydning på at stressen har lagt sig. Su skulle søges igen, undervisningen er længere end den var i Hvidovre hvilke passer mig rigtig dårligt fordi jeg jo skal hente min søn i børnehave og det har jeg en del problemer med. Hver torsdag har jeg fri 16:40 og min søns børnehave lukker 16:45, og det kan jeg ikke rigtig nå, så der er farmor heldigvis trådt til og henter de fleste torsdage. Så har jeg selvfølgelig også hver anden mandag fri kl 16:40, sådan noget magter jeg bare ikke.

haha jeg er sådan en type der ikke ønsker at være afhængig af andre mennesker til at hente mit barn, det mig der har valgt at blive mor så det også mit ansvar.. Så det er lige noget jeg skal accepterer, for jeg ved selvfølgelig godt at min fremtid og uddannelse er vigtig men stadig, så det svært. Milo tager jo ikke skade af at det andre end mor der henter og jeg er så lykkelig over at farmor er hoppet til. Far arbejder og har enden først fri kl 17 eller møder kl 16:45.

Ok nu blev det her indlæg faktisk rigtig nederen og intet ondt til KBHSYD HF den var bare slet ikke noget for mig.. Jeg har meget om ørene og mit hoved skal lige vende sig til at være i skole igen, for hold nu op man kan mærke at man er igang igen og alt skal lige falde på plads igen og finde en hverdags rytme igen og se hvordan jeg får min træning ind i min hverdag igen for jeg bliver sindsyg af ikke at træne.  Når det var lige et brokke indlæg men så ved i da hvorfor jeg ikke lige er ved tasterne fortiden. Håber at kunne finde nogle inspiration og overskud til at dele med jer.

_hf-1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Børnefødselsdags planlægning