Skøn fødseldag

Kim Kardashian engagement to Kanye West

5383933-Kim-Kardashian-Engaged-to-Kanye-WestOmg jeg har lige set afsnittet hvor Kenya spørg Kim om hun vil giftes, og jeg må sige jeg var grade færdig. Det er det mest utrolig og vidunderlige måde at fri på og så kan man sige når ja men han har også mange penge osv men det har slet ikke noget med det at gøre, bare tanken om hvor meget energi og planlægning han har lagt i det. Han har fået hele hendes familie til San Francisco fra LA og venner for at være en del af det hele, vidunderligt at se!! Jeg har siden sæson 1 set  keeping up with the kardashians fordi min far havde E! på sit tv så jeg kunne se det samtidlige med at det blev send i usa, og må sige elsker den familie og deres serier 🙂 !

Men må dog også sige jeg aldrig har været vild med Scott, syndes han er en nar og kan ikke forstå hvordan hun kan blive ved med at være sammen med ham. Men ønsker ikke for nogle at de mister deres forældre og det fik mig godt nok til at græde over at hans mor desværre død, kan ikke forstille mig hvordan jeg skal kunne klare det når tiden forhåbentlig om LANG tid kommer til mine forældre skal væk dem kan jeg slet slet ikke undvære, men det kan jeg ikke holde ud at tænke på 🙂 god aften til jer alle der ude.

– Sabine

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skøn fødseldag