Skole

Puls Ur

Wee jeg har lige fået mit puls ur med posten, vi skal i skolen havde et puls ur fordi vi kommer til at skulle bruge det til eksamen og jeg har endelig altid gerne ville havde et puls ur da jeg syndes det er sjovt at se hvor meget der skal til for at få min puls op jeg indrømmer gerne at jeg ikke er i den bedste konditon men håber på at komme det. Nu er jeg så den lykkelig ejer af et puls ur som min søde far har givet mig.

Det er et meget enkelt puls ur, det er lidt svært nogle gange at vide hvad man skal gå efter der er så mange forskellige modeller og selvfølgelig priser. Mit ur er fra mærket Suunto og kostede 570 kr det er et af de billige ure men for mig var det vigtigste også bare at der var bryst bælte og ja at den kunne tage min puls, så er der selvfølgelig også almindelig ur, alarm og kalorie forbrænding så man også lige kan holde øje med det. Glæder mig meget til at prøve det af til min næste træning. Mit ur har jeg køber her

http://www.maxpuls.dk/shop/pulsure/fitnessure/suunto/suunto+m2+fuchsia.html

( sorry at hele linket står der og i skal kopier det men ved ikke hvordan man gør så i bare kan trykke på det )

1898080_10153838337760564_923598633_n

 

– Sabine

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skole