Skole

Jeg startede på skole i mandags på cph west som fitness instruktør. Jeg har desværre stadig ikke fået nogle praktikplads så det skal jeg kæmpe med, denne uge har været dejligt let og hyggeligt vi har haft 4 intro dage hvor vi har hygget fået ordnet praktiske ting. Så har vi haft salg og service og lidt om fitness historien, eller bare lavet de praktiske ting som studie kort og blive meldlem af fitness Dk og så selvfølgelig træne. Det nogle søde person i min klasse, alle kan heldigvis sammen og vi laver meget forskelligt alle sammen så vi kan alle give hinanden lidt ekstra viden i mange ting, det dejligt man kan hjælpe hinanden 😀

Starter på en ny kostplan på mandag bliver spændende, har ikke så mange penge så må prøve at holde den så godt jeg nu kan. Så har vi i skolen sat et mål for os selv for de 20 uger vi er på grundforløbet vi skulle lave 3 mål hver.

Mine mål : 1 kunne løbe 5 km efter 20 uger, det skal lige siges at jeg har en meget dårlig kondition og jeg ikke lige frem elsker cross træning syndes det er så kedeligt. 2 bliver mere smidig i min squat og frem ad bøjning, jeg er overhoved ikke smidig efter at jeg var ud for en bilulykke for snart 7 år siden ikke har dyrke alt for meget træning andet ind genoptræning. 3. vil gerne havde flere muskler så mine lår og numse bliver strammen plus en six pack og selvfølgelig arm muskler 🙂 det er faktisk mine mål med min træning så det skal nok blive hårdt men selvfølgelig sjovt. Nu har jeg vinter ferie i en uge så nu skal der hygges og trænes selvfølgelig.

God weekend til jer alle 😀

– Sabine

large 03973c420199d018ce930ecc7a521cfe

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *