Sidste flytte dag

Woman with Moving Boxes

 

Så skønt !! Mine forældre min svigermor min svoger og min elskede kæreste ( og selvfølgelig mig selv ) har fået flyttet det sidste fra den gamle lejlighed over i den nye plus drengen har fået flyttet vores kælder fra den ene og til den anden. Vi har endelig fået samlet klædeskab efter at havde boet i den nye lejlighed i en måned 😛 min far har været super handyman og fået sat alle vores gardiner op, wc skab, 2 spejle, knagerække og nogle billeder 😀 mens mor og sviger har været så dejlige at få ordnet køkken, reol og gjort rent og ryddet op 🙂 mens jeg har kæmpet med at samle klædeskab og ja hjælpe rundt omkring.

Nu er vi så endelig kommet ind i lejligheden og imorgen skal der så bare pakkes de sidste 4 flytte kasser ud. Og ja så mangler vi at få vores tv op og hænge på væggen men den ting vi havde købt til at hænge tv’et op med var lavet af en eller anden idiot der ihvertfald ikke havde tænkt over hvordan den skulle hænge, for når man fik den op på væggen kunne men ikke sætte den tv’et skulle hænge på fast 😛 så jeg må ud og finde en ny ting til det 😉

God lørdag til jer alle derude 😀

– Sabine

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *