Kjole til barnedåb

Pusletaske

Jeg er totalt perfektionistisk og har derfor igennem hele min graviditet kigget på alle de ting som man nu skal havde anskaffet sig inden baby kommer, og jeg har lavet mange lister og ændret dem igennem tiden.

Vi har købt en brugt barnevogn da vi begge syndes det var sygt at gå ud og bruge flere tusinde kroner på en helt ny, og vi var så heldig at finde en Odder barnevogn på den blå avis. Der fulde bare ikke pusletaske med så det skulle jeg så begynde at kigge på pusletaske og hold nu op det må man sige at det vil folk også havde mange penge for! Nogle steder syndes de at de skal havde over tusinde kroner for en pusletaske og det syndes jeg personligt er at tage røven godt og grundigt på folk for en taske hvor der skal tøj bleer osv i. Efter lang tids søgen har jeg så fundet en virkelig god, smart og BILLIG pusletaske i forholdet til dem til tusinde kroner, den her koster nemlig kun 350 kroner 😀 Så den kom selvfølgelig på min liste over ting jeg skal havde inden fødslen, MEN så var jeg inde og kigge på den igen for over en måned siden bare lige for at se på den igen fordi den er så smart og så var den pludselig UDSOLGT !!  Og de kunne ikke fortælle mig hvornår de fik den tilbage igen, så  jeg blev skrevet op til den så de kunne give mig besked når de havde fået den tilbage. Og igår var så min lykke dag 😀 i over en måned har den været udsolgt og jeg var virkelig blevet bange for at den ikke skulle nå at komme tilbage men nu er den blevet bestilt og skulle gerne kommer inden for 1-3 dage og må sige jeg kan ikke vente til at få den hjem den er seriøst så smart! Den kan åbnes op foran og så er der en masse plastik lommer så er der selvfølgelig tasken som også selv har en masse lommer inden i og godt med plads og så er det på bagsiden af tasken fastgjort en puslemadras så man har et underlag at ligge baby på 🙂 Kan kun sige at jeg virkelig virkelig glæder mig til at få min pusletaske hjem 😀 !!

wow det blev måske et lidt langt indlæg om en pusletaske hehe men er bare så glad for at få den og vise jer billeder af den 😛

ryco-pusletaske-messenger-bag-sort messenger-inside-web

– Sabine

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kjole til barnedåb