fantastisk udsigt.

Læger !

Efter jeg er flyttet fra Hørsholm til Brøndby betød det jo at jeg skulle havde ny læge og det er så også fint, jeg vælger at jeg denne gang gerne vil havde en kvindelig læge. Idag var så min første aftale hos min læge bare til almindelig tjek af maven MEN så let skal det da ikke være næ nej. Jeg har fået en læge hvis praksis ligger i en lejlighed som er bygget om til praksis, så har jeg så heller ikke fået tid hos en læge næ nej jeg har fået tid hos en sygeplejeske som virkelig fik mig i ubehagelig stemning ikke at jeg har noget imod sygeplejesker men når jeg bestiller tid hos min læge forventer jeg også at det er en læge jeg komme til samtale hos. Jeg fortæller hende så efter hun har undersøgt mig at jeg skal havde en sygemelding for min bækkenløsning, og hun fortæller så at det har de ikke tid til at lave og de går på ferie i 4 uger nu så jeg må kontakte en anden læge som så først har tid d.28 og de syndes det var underligt de skulle tage mig og at min egen læge ikke kunne få det gjort inden hun skulle på ferie ! 🙁

Når men så har jeg bestemt mig for at der skal jeg ihvertfald ikke havde læge mere da jeg bare gik ud med ondt i maven af ubehag og følte mig dårlig tilpas, tjekker man så at det da selvfølgelig koster 185 kr at skrifte læge når det er noget jeg selv vælger, ok ok så må jeg jo betale det åndsvage beløb så står der så også at det taget minimum 14 dage at skifte læge og sikkert længer tid når næsten alle læger har ferie nu,  man skal så også finde en læge som tager mod nye patienter. Gal må sige at jeg savner min gamle læge, det er virkelig sådan noget shit her man ikke magter at sidde med som gravid !!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

fantastisk udsigt.