Drømmer mig væk

Termin’s dag

Idag D.19 november har jeg termins dag, har ventet på denne dag i næsten 9 måneder og nu er den her endelig! MEN er der nogle tegn på at fødslen vil gå igang idag næ nej Overhoved ikke men han kommer jo når han kommer ham den lille 😉
Men må altså være ærlig min perfektionistiske hjerne har lidt svært ved at man igennem hele graviditeten går og siger denne dato og det så ikke sker. Men på den anden side så har min kæreste fødselsdag imorgen så baby manden må godt vente til imorgen aften med at melde sin ankomst så vi lige kan nå at fejre min kæreste for det syndes jeg at han fortjener.
Men nu får vi at se baby manden kommer nok når han vil. Vi skal til jordmoder på fredag hvis jeg ikke har født inden og snakke med hende om igangsættelse osv men må sige håber han kommer af sig selv og snart mor her er ikke så til tålmodig mere.

Dagen idag går med at få vasket lidt tøj og så skal der støvsuges lidt vi må jo heller holde lejligheden helt ren til hvis han pludselig melder sin ankomst, så kan vi jo ikke havde der stå en masse vasketøj og en stor opvask 😉

IMG_9028.PNG

– Sabine

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Drømmer mig væk