Pindelig blog jeg har mig!

Instagram perfekt


Mit liv er absolut ikke Instagram  perfekt, og det vil det aldrig komme til at blive. Derfor kommer min blog heller ikke til at blive det.

Ikke at jeg har noget decideret imod instagram perfekt for det har jeg ikke. Det er så flot at se på.

Alle billeder som er ens i farverne, alle de flotte designer ting og Royal Copenhagen ting stillet fint op med lækker mad, og børn i yndigt mærketøj der aldrig er beskidte eller roder. Det er meget inspirerende at kigge på!

Men jeg prøver bare at være realistisk og sådan kommer mine sociale medier aldrig til at se ud! Ærligt så har jeg ikke overskud til at gøre alt fint og klart til at der skal tages billede. Jeg er sådan en person der tager 20 billeder på engang af min søn med bar røv og mad over alt og syndes det er sjovt at dele.

Min instagram er et stort rod af snap filter billeder af mig selv (fordi man bare er mere fotogen med filter på i hvert fald er jeg det) og tonsvis af billeder af min søn. Og sådan kommer min blog nok også til at være. Ikke noget hvid og lyserød paradis der er pyntet op til udstilling, nej det bliver hverdags billeder in the moment og ærlig snak. Om hvad jeg tænker og føler og hvordan min kedelig hverdag har været.

Så hvis i kan klare det så vil jeg glæder mig til at igen dele det med jer 😄

 

image

-Sabine

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pindelig blog jeg har mig!