Mig og min blog

Vuggestue og syg baby

Siden min søn startede i vuggestue i September har han næsten været forkølet. Vi er ihvertfald over 2 måneder nu med snot næse og hoste. Mange læge besøg ende ud i at han havde astmatisk bronkitis og får nu maske med medicin, heldigvis hjælper det meget selv om han ikke just er begejstret over den. D.8 skal vi til tjek hos lægen igen og høre hvordan han lunger har det. Ved det måske lyder mærkeligt for nogle men håber at hun siger god for at han fortsætter med det til hans forkølelse er helt væk. Vi har prøvet en gang at stoppe på det fordi lægen sagde han var rask og 4 dage efter sad jeg igen med en ulykkelig baby der hostede helt vildt og ikke kunne få vejret. Så håber vi kan fortsætte nu når det hjælper ham. Ud over følelse har han da også haft hånd fod mund syge heldigvis ikke så slemt og han var rask igen inden for 4 dage. For en måned siden fik han så Roskilde syge 👎🏼😔 hvilke bestød at jeg fik det min kæreste fik det min mor fik det min kusine hendes datter og min onkels eks kone nåede vi da også lige at smitte. Men det er vi heldigvis fri for nu. 

De kloge sige at det første ca halve år af vuggestue start går med at være syg nu er vi 4 måneder henne så håber snart det slutter, glæder mig ihvertfald til sommer så der ikke er mere forkølelse. 😅🙏🏼

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mig og min blog