"ulovlig" nedkøling i denne varme

Pms men uden at have pms

Ved ikke om i kender det? Ja de mandelige læser Hvis der er sådan nogle 😅 de kender nok ikke til det, men måske andre piger/kvinder gør. Jeg har pms på fuld smader men unden faktisk at havde pms for det sgu ikke den tid endnu. Alligevel vågner jeg op stort set hver morgen med en irritation i kroppen, og der skal virkelig ikke meget til at mit humør mister balancen. Er ikke helt sikker på hvad der er skyld i det, måske min mega irriterende matematik lærer der bare ikke kan undervise ordenligt. Hvilke går mig mega meget på da jeg på et tidspunkt skal havde matematik på A niveau, så har jeg bare ikke mulighed for at blive tabt i undervisningen nu på F niveau! Eller måske er det, det med at vi fra vores boligselskabet har fået godkendt en 3 værelses lejlighed men nu skal kommunen godkende at vi kan sidde i den. Og som mange sikkert ved så rider kommunen ikke den dag de sadler! Samtidig er min søn blevet forkølet og hader bare når han bliver syg, bliver så ked af det på hans vegne har bare lyst til at tage alt sygdom fra ham og selv tage det. Oven i det starter vi også fagligedokumentasion i skole om ja ca 2 uger hvor jeg skal bevise at jeg kan F niveau i mine fag så jeg kan komme op på E og det kan jeg slet ikke overskue 3 forskellige prøver på 3 uger 😩
Jeg syndes i hvert fald der er mange ting mit hoved jeg ikke lige kan overskue pt og det går sygt meget ud over mit humør kan jeg desværre mærke.

Positivt prøver jeg bare at fokusere på at vi snart rejser til Spanien i 8 dage og kan mærke jeg virkelig har brug for at komme væk fra alt og få noget ny energi.

image

image

-Sabine

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"ulovlig" nedkøling i denne varme