Berlin 2 del

Skole slut eller noget..

Endelig d.21 december afsluttede jeg min “sidste” eksamen i hvert fald lige pt. Jeg har de sidste 4½ måned taget min 10 klasse igen, og f..k nogle hårde måneder det har været. Jeg har kun haft dansk, engelsk og matematik. På dansk og engelsk har det ikke været så slemt men matematik shit det har været hårdt. Vi har skulle 3 niveau op på alle fag fra G – D, i dansk og engelsk har det været helt fint uden de store problemer men i matematik, hold nu op der skulle tungen være lige i munden.

Vi var blevet advaret meget om at den ville være hård men hold nu fast det må man nok sige. Ikke nok med at vi havde meget vi skulle igennem så var vi da også lige så “heldige” at få en ny lærer som aldrig havde undervist på et halvt år og som stressede helt vildt over det. Vi nåede at klage over lærer 4 gange men fik aldrig skiftet ham ud. Jeg gik ud med en god karakter men har fattet måske 40% af det vi har været igennem så glad for jeg skal havde matematik i lang tid endnu så jeg måske kan nå og fatte lidt af det. 🙂 Jeg har aldrig været den store skole hest OVERHOVED men efter jeg fik Milo har jeg elske at gå i skole og arbejde for at få mig en karriere. Når det så er sagt så har de her sidste måneder virkelig fået mig til at kæmpe lidt med skolen fordi det har været så hårdt og energi drænende begrund af matematikken.

Fra januar starter jeg på HF enkelt fag i Albertslund der skal jeg havde dansk, engelsk og fysik på C niveau i et halvt år. Må sige jeg er lykkelig over jeg lige får en pause fra matematik har virkelig brug for at få glæden tilbage til at gå i skole igen. Ikke at jeg ikke glæder mig til at komme igang igen her til januar men hold nu op jeg har været helt drænet efter de her måneder. Til august starter jeg så på en fuld HF, målet lige pt er at komme ud med det bedste gennemsnit som muligt meget gerne 11,2 så jeg kan læse medicin efter HF. Er gennemsnittet ikke i den højde er tanken at læse til sygeplejeske men målet er helt klar gennemsnittet på 11,2. I min 9 klasse sluttede jeg med et gennemsnit på 10,9 kender ikke mit gennemsnit på min 10 klasse endnu men jeg sluttede da af med 12 i dansk 10 i engelsk og 12 i matematik. Ja jeg fik sgu 12 i matematik mit hade fag af alle. Det skal dog lige siges at jeg skulle forsvare en synopsis jeg selv havde lavet og ja det var til at overkomme.

Nu holder jeg så ferie til d.10, min søn har også ferie til d.3 så vi har haft totalt hygge ferie hvor jeg tror vi har været i nattøj 70% af tiden meget luksus.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Berlin 2 del