lille sko krise

Ventetøj

Ja som overskriften sige så handler det om ventetøj. Jeg har altid været en høj og slank pige så for mig skal jeg lige vende mig til at jeg ikke bare kan gå i mit normale tøj stadig i uge 26 af min graviditet 😉 og syndes at meget af det ventetøj man kan få er virkelig poset og grimt 😛 men sad og snakkede med min mor om det idag og så kiggede jeg lige på Asos’s hjemmeside for at se om de havde noget og må sige har fundet nogle fede ting men der er ihvertfald de to første par bukser som jeg overvejer at købe hehe men selvfølgelig er jeg også vild med nogle af de andre ting. Syndes bare det irriterende at skulle bruge 400kr på et på bukser som jeg ikke rigtig kan bruge så meget efter November, men jeg er også bare sådan en type der virkelig aldrig shopper til mig selv for jeg er for kræsen til at bruge penge :p men vil da lige dele det tøj som jeg er faldet for hos Asos.

image1xl (1) image1xl (2) image1xl (3) image1xl (4) image1xl (5) image1xl (6) image1xl (7) image1xl (8) image1xl (9) image1xl (10) image1xl (11) image1xl (12)

 

– Sabine

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

lille sko krise