Ynglings crem 

Savner min gamle krop!

Det nu snart 6 måneder siden jeg har født, jeg har nåede desværre ikke at finde ud af hvad min vægt var inden jeg føde da min vægt brød sammen da jeg var høj gravid 😛 

Men ihvertfald vejer jeg nu stadig 8kg mere ind før jeg føde, jeg ønsker ikke at komme tilbage på min vægt inden fødslen men vil gerne tabe 4kg mere og ja STRAMMES TOTALT OP. Jeg føler dog ikke jeg har haft overskud til at træne ind til nu, hver gang jeg kigger mig selv i spejlet savner jeg min gamle krop drømmer om at mine strækmærker var væk og min krop var fast igen. Så nu D.1 melder jeg mig i fitness centeret igen og kæreste passer lille manden nogle dage om ugen så jeg kan træne nogle timer. Idag gik jeg igang med lidt hjemme træning der nåede op på 130 squats og 100 mavebøjninger en start må jeg sige så ser vi om det kan mærkes imorgen. Ellers går jeg ca 10km om dagen med barnevognen hvilket jeg elsker håber på de sidste kg falder hurtigt og jeg får bygget nogle flere muskler på kroppen, savner fitness! Og drømmer om at komme ned i mine jeans igen, ikke engang mine boyfriend jeans kan jeg komme i de sidder nu helt stramt på mig så kunne være dejligt at komme i jeans igen!  

  

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ynglings crem