Ens egen kropsholdning

hvordan kan det endelig være at slanker piger ligesom ikke har ret til at ville gøre nogle brede ved deres krop, her snakker jeg aldeles ikke unge piger der syndes de skal tage 10-15kg når de ikke behøves men bare slanke mennesker der vil gøre deres krop bedre ind hvad de syndes den er nu. Inden jeg blev gravid var jeg slank meget slank men jeg har aldrig være syg og aldrig haft nogle form for spiseforstyrrelse altid være rask og sund dyrket sport og dans i mange år og samtidig kunne spise hvad jeg ville. Jeg er 175cm høj og inden jeg blev gravid vejede jeg 53kg hvilke jeg ALTID skulle høre for altid skulle havde kommenteret! det bliver man squ træt af når man er sund og rask men andre har en mening til enes udsende. Nu her 8 måneder efter min graviditet vejer jeg 63kg det altså 10kg mere ind inden jeg blev gravid og en vægt jeg aldrig noglesinde har været oppe på, derfor var det for mig i starten svært at acceptere men har vender mig til det og er tilfreds med min vægt og ved den passer til mig. Det betyder ikke at der ikke er ting som jeg ønsker anderledes, det meget muligt jeg har en god vægt men tingen syndes jeg ikke sidder perfekt. Mine muskler på min krop er der ikke meget af og lår og røvende hænger lidt løst 😉 samtidig har jeg fået håndtag så jeg ikke føler mig tilfred i min jeans mere, Oven i det har jeg fået strækmærker. Efter min fødsel dukkede der pludselig stræknærker op på siden af min mave det tog mig lidt tid at vende mig til men har accepteret de er der (har jo været gravid) men hvad jeg ikke kan acceptere er at jeg har fået strækmærker over min røv og ned af mine baglår, de mørke røde/lilla og er virkelig øv over det! Men det jeg ville frem til er at jeg selvfølgelig ikke vil ned på de 53kg igen overhoved kan godt lide min vægt, men når jeg brokker mig over min krop er det fordi jeg ønsker at træne den ønsker at få fast lår og røv ønsker mine håndtag væk og en masse dejlige muskler på min krop 😊 men når jeg “brokker” mig over min krop bliver folk ligesom irriteret eller sure det er da ikke min fejl eller problem at de måske er lidt større ind mig og de syndes jeg skal være glad for det jeg har ( hvilke jeg også er vil bare gøre den bedre ) men bare fordi man er slank kan man godt havde ting man vil lave bedre.

 

( det indlæg er absolut ikke nogle måde at sige jeg går ind får spiseforstyrrelser på overhoved min holdning er at man skal havde et sundt sind og en sund krop og det kan man både ha som stor og slank sige bare at slanker mennesker der syndes noget ved deres krop kan blive bedre er ikke en betydning af at de vil tabe sig mange kg eller sulte sig selv men måske en betydning af at de ved de kan gøre den sunder og lækre og er det ikke det som de fleste ønsker sig på hver deres måde )

hehe bare en lille ting jeg havde brug for at komme ud med, plus jeg igår fik meldt mig i fitness center igen så jeg nu kan få bygget nogle muskler på min slappe og slaskede krop 😄

ertydjud fiejflw IMG_1764 cyrcuc

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

kys til mor