Skole dag ved Damhussøen.

Nørde alarm

Ok det her indlæg bliver nok lidt nørdet!

Skole har aldrig været mit sted. Jeg har altid været dårlige i skolen. Jeg har altid haft svært ved dansk og ofte hvis du har svært ved dansk har du svært ved det hele. Sådan var det i hvert fald hos mig. Jeg har gået på folkeskole, privat skole, ungdomsskole og efterskole. Gik ikke ud med gode karaktere overhoved.. 😕

I slutningen af sidste år sluttede min barsel, hvilke betød at jeg skulle igang med noget igen. Jeg tager til møde med en vejleder på VUC for at høre hvad mine muligheder var. Tanken om at skulle tilbage på skolebænken gav mig ondt i maven og jeg magtede det ikke rigtigt. Vejlederne fortæller mig så at efter de nye regler der er kommer for uddannelse, rækker mine karaktere desværre ikke langt nok. Så den eneste mulighed der er ville være at starte forfra med 9 klasse. 😳

Jeg GRAD da jeg gik derfra, kunne ikke klare tanken om at jeg 8 år efter jeg havde afsluttet folkeskolen skulle tilbage i 9 klasse igen! Det tog nogle dage at synke det men fik ligesom hurtigt fortalt mig selv og gjorde jeg ikke dette nu ville jeg ende som ufaglært resten af mit liv. (noget jeg er opdraget med, at det ingen frem tid har at være ufaglært og derfor ikke en vej frem) så jeg fik trukket mig selv om og januar 2016 startede jeg 9 klasse på 20 uger på VUC i Rødovre. Og til min åbenbaring var det FANTASTISK, fandt hurtigt min rytme og den blev MEGET nørdet. Sad forrest i klassen, skrev altid noter og sad stort set altid med min finger i vejret. De 20 uger gik og jeg gik ud af 9 klasse med et gennemsnit på 10,9.

Holde en lækker sommerferie og startede igen i skole D.1 august denne gang på 10 klasse på 20 uger, og hvor jeg igen bare elsker at gå i skole! Jeg sidder igen foran, noterne bliver skrevet flittigt og fingeren er rimelig tit  oppe 😁 Jeg håber på at kunne gå ud med et godt snit ligesom i 9 klasse jeg vil i hvert fald gøre mit bedste.

Tror virkelig jeg kan takke min søn for at give mig så meget gå på mod! Jeg ønsker ikke at han skal havde en ufaglært mor, jeg har store drømme for min fremtid for at han kan se op til mig og selv få sig en god fremtid. Planerne efter 10 klasse er at få mig en HF først nogle enkle fag og så en fuld HF til august. Håber at kunne få et højt gennemsnit, da jeg ikke helt ved hvad jeg ønsker at læse efter. Lige nu er det medicin eller jura der ligger først på listen og begge de uddannelser kræver et godt gennemsnit har selvfølgelig også andre uddannelser på listen, men man kan lige så godt stræbe højt til at starte med.

Men ja jeg er MEGA nørd og jeg elsker det virkelig jeg elsker virkelig at gå i skole.

image

-Sabine

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skole dag ved Damhussøen.