Kids room

Dræn sikke en vidunderlig ting.

I sidste uge var jeg til ørelægen med Milo. Han fylder 2 til november og halter lidt bagud i sit sprog. Han har aldrig decideret været ørebarn, haft mellemøresbetændelse en gang og aldrig sådan revet sig i ørene, dog tror jeg det kan tælles på to hænder hvor mange gange han har sovet igennem på snart 2 år.

Utroligt hvordan man som forældre vender sig til at være oppe 1-6 gange om natten 😅 Jeg er næsten mere træt hvis jeg kun har været oppe 1 gang ind hvis jeg har været oppe 6 gange, tror min krop føler den har fået for meget søvn ☺️

Men vi har så snakket med pædagogerne i vuggestuen og de fortalt at alle børne skal når de bliver ca 3 hen og besøge sprogpædagogen i huset og hun vil altid spørge om de har set en rigtig ørelæge hvis sproget ikke er så hurtigt. Vi været til lægen med ham MANGE gange siden han startede i vuggestue for over 1 år siden, fordi han stortset har været forkølet 90% af tiden. Dog har de ALTID sagt at hans øre så fine ud og derfor har vi aldrig tænkt mere over det, og bare tænkt han nok bare var lidt langsom om at snakke. Alle børn er jo forskellige.

Men for at komme tilbage til det i starten. Så var jeg i sidste uge til ørelægen med Milo så vi i det mindste kunne sige tjek til at det havde vi været der. Hun fortalt så at han havde væske i begge øre og nedsat hørelse, og vi fik en tid ugen efter (denne uge) til at han skulle havde dræn.

Og Gud hvor det lettet mit hjerte at vide at han faktisk havde noget i ørene,  men kom også lidt til at føle mig som en lidt “dårlig” mor, at jeg virkelig ikke havde fået taget ham til ørelægen noget før. Men de havde heldigvis en hurtig tid og i tirsdag var vi så til ørelægen og få lagt dræn. Milo klarede det så flot! Han skulle være fastende i 6 timer og det betød at jeg måtte stå op og lave havregrød til ham kl 04 om natten, for at sikre mig at han fik lidt at spise så det ikke ville være over 17 timer siden han havde fået mad. Han var dog ikke helt enig i at vi skulle havde “morgenmad” kl 04 og jeg måtte stille putte det ind i munden på ham mens han sov så han til sidst vågnede af smagen. Ikke nok med at han skulle havde lagt dræn så var der også fællesfoto i vuggestuen, hvilke jeg jo virkelig gerne ville havde ham med til. Heldigvis var de så søde i vuggestuen at Milos stue fik taget billed først så vi lige kunne smutte forbi, inden lægen så han kunne være med 👍🏽😊

Hos lægen klarede han det også så fint,  sagde intet til at komme i narkose og blev kun lidt ked af det da han vågnede men mest fordi han ikke kunne finde sin sut. Efter nogle timer var han super frisk og meget sulten ☺️

Han er kun vågnet 1 gang om natten i de sidste dage og mest bare fordi han ikke kan finde sin sut.

Jeg er også meget glad for at han nåede at få det lagt så hurtigt da vi rejser til Spanien snart , og kunne slet ikke forstille mig hvordan det ville være at flyve med ham mens han havde væske i ørene.

Nu tager vi bare en dag afgangen lægerne sagde at der nok ville ske stor udvikling de første 4 uger, så vi er bare spændte og hygger med pegebøger.

Når det var bare et “lille” hurtigt indlæg om hvad der er sket her.

Imorgen får vi nøglerne til vores nye lejlighed så weekenden står på flytning , men det skal der nok komme mere om inden for nogle dage.

God aften derude til jeg alle ❤️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kids room