Serie junkie!

sprøde boots

Min aften bliver brugt i sofaen foran tv’et og med computeren på skødet. Min kæreste er ude og spille fodbold, Milo sov da kl var 19 så nu er der rigtig mor tid.

Det bliver brugt med Vild med dans i tv og Nelly.com på computeren. Jeg elsker bare at sidde og kigge på sko og tøj mens jeg drømmer mig til en pengepung der havde råd til alt det jeg finder, men når man er på SU og mor så det ikke meget der bliver shoppet så jeg må bare drømme videre. Jeg har altid elsket og været ret god til at shoppe online hvis jeg skal være helt hærlig, og faktisk ikke været den store butiks shopper da jeg får det alt for varmt og bare slet ikke har tålmodighed til ikke at kunne finde et ordenligt overblik over en butik og hvor fanden de gemmer de ting der siger mig noget.

MEN det skal jo stoppe mig i at dele nogle af de ting jeg sidder og forelsket mig i online med jer derude bag jeres egen skærm. Så jeg syndes i fortjener at se nogle af de mega lækre Boots jeg har fundet, og så er de alle sammen til en noglelunde overkommenlig pris, de koster nemlig alle sammen under 600 kr.

1

SKO NR 1 til 599 kr

2

SKO NR 2 til 379 kr

3

SKO NR 3 til 549 kr

4

SKO NR 4 til 599 kr

5

SKO NR 5 til 499 kr

6

SKO NR 6 til 549 kr

7

SKO NR 7 til 449 kr

8

SKO NR 8 til 449 kr

2 kommentarer

  • Lifestylebloggerne

    De er alle sammen super flotte!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Sabine R Nielsen

      Ja jeg må også sige jeg er meget vild med dem! Hvis man bare kunne få dem alle 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Serie junkie!