sprøde boots

Vi skal flytte !

Endelig! Vi har fået en større lejlighed og her til D.1 skal vi flytte og D.15 skal vi være ude af vores lejlighed vi har nu. Hold nu op en kamp og stress det har været, der var sidste svar D.1 september men vi fik først godkendt den her D.12 😅 Det betyder at vi havde ret travlt med at opsige den lejlighed vi bor i nu og ja har nu 2 uger til at pakke sammen. Ret stressen da vi i de næste uger har stop eksamener på skolen og jeg i torsdag fik afleveret min første eksamens opgave.

Ikke nok med at jeg har stress over skole og flytning så er den lejlighed vi skal overtage en fogedsag. Hvilke betyder at dem der boede i den før er blevet smidt ud og derfor været pænt ligeglade med hvordan de har behandlet lejligheden! Så lad mig sige det kort den var MEGA ulækker! Men heldigvis ligger lejligheden i den samme bygning som vi bor nu, så jeg smutter lige forbi nogle gange og kigger ind af vinduerne for at sikre mig at håndværkerne får gjort den fin. Idag var vi så heldig at der var håndværker dernede så mine forældre lige kunne komme ind og se lejligheden.

Nu køre mine tanker så bare på fuld drift med indretning! Og har fundet så mange inspirerende billeder som jeg bare lige måtte dele med jer.

Vores bygning vi bor i er fra 60’erne så det ikke ligefrem fordi lejlighederne er top moderne, men så må vi jo prøve at gøre det så smart som muligt selv med lidt lækker indretning.

image image image image image image

image

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

sprøde boots