Så er vi flyttet

Endelig kom vi afsted.

Inden sommerferien da jeg blev færdig med min 9 klasse, fik jeg i gave af mine forældre fly billetter til Spanien i uge 42. Hold nu op det har været lang ventetid. Mest fordi jeg ELSKER at rejse, har rejst siden jeg ved 6 måneder gammel og elsker bare at rejse varme steder hen. Det er  3 år siden jeg har været i Spanien så jeg har virkelig glædet mig som et lille barn. Ikke nok med det så er det også Milo’s første ferie ude for DK, og det er jo altid spændende. Min far har en lejlighed i en by der hedder Albir i Spanien, derfor rejser vi herned. Min mor “flytter” herned nogle gange om året med sine to mopser, og samtidig var min far også hernede i uge 42.

Men nu er vi da endelig kommet afsted. Vi skulle flyve lørdag kl 20.25 og alt gik som planlagt så det var så skønt, lige ind til vi kom ombord på flyet og skulle afsted. Så var der pludselig nogle minutter ventetid på at kunne komme afsted. 40 min senere sad vi stadig i et kogene fly uden noget luft, og var stadig ikke kommet afsted. Det syndes Milo godt nok ikke var særlig sjovt, svedet LØB ned af ham, og han blev hurtig ret utilfreds, sur og ville hele tiden skifte med at sidde hos mig og så over hos Mathias. HELDIGVIS sagde han ikke noget til at vi lettede, og var ellers så bange for at han ville få ondt i ørerne men der var ikke noget. Efter at vi havde været i luften ca. 40 min faldt han endelig om og sov så resten af turen på mit skød. Fantastisk med lidt ro fra ham, men godt nok holdt og en dårlig stilling at sidde i mens han sov på mig. Det er jo ikke just meget plads der er i sådan et fly.

Men vi kom fint til Spanien og Milo sagde heller intet til at lande. Vi blev hentet i lufthavnen af min far og kørte så derfra ud til Albir. Her til min mor i mod os og havde pizza klar til os. Milo syndes dog ikke vi skulle sove lige med det samme, og vi kom første i seng da kl var 4.15 så jeg var meget træt da vi stod op lidt over 7 søndag morgen.

Det er så fantastisk hernede. Igår var vi på market og Milo og far vi lidt i den meget kolde pool. Her er mellem 24-28 grader så vi klager ikke. Idag skal vi på en strand der ligger lidt herfra, men første skulle Milo lige sove lidt. Så nu er vi igang med at pakke bilen så vi kan komme afsted.

img_4164

img_4167

img_4170

img_4180

img_4194

img_4197

img_4198

img_4190

img_4240

img_4202

img_4227

img_4230

img_4243

img_4245

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så er vi flyttet