Dræn sikke en vidunderlig ting.

morgen kedsomhed

Spontan morgen kedsomhed igår. Milo fik sin sædvanlige morgenmad havregrød med yoghurt. og inden jeg nåede at lave morgenmad til mig selv stod jeg pludselig og lavede havregryns kugler. Spørg mig ikke hvor ideen kom fra, jeg har faktisk aldrig lavet det før. Jo ok måske som barn men aldrig selv som voksen lavet det, så det kom endelig  som en overraskelse for mig hvor nemt det var. Og heldigvis havde jeg alt hvad man skulle bruge.

hvis jeg skal sige det selv er jeg ret stolt over hvor godt de smager. Ja nu tænker folk sikkert ” hvor stolt kan man være over havregryns kugler ” men hvis man kender mig ved man at jeg er elendig til at bage! sådan VIRKELIG dårlig til at bage. lidt pinligt! mor her må indrømme hun ikke kan bage. ikke just fordi havregryns kugler skal bages men jeg kunne sikkert godt fucke dem op alligevel. Faktisk er jeg så dårlig til det at min svigermor må hjælpe mig med at lave boller til Milos fødselsdag, plus hjælpe med det han nu skal havde med i vuggestue. Så jeg tager små skridt afgangen og denne gang gik det godt. Dog spiser min kæreste dem ikke, og Milo er ikke så meget for noget med chokolade så han vil heller ikke havde dem. Det betyder bare flere til mig. (godt de kan holde sig nogle dage :p )

2016-10-09-09-01-30

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dræn sikke en vidunderlig ting.