Når sexlivet halter

Samsovning eller ej ?

I vores lille familie er der flere former for samsovning. Vi har mor og far, mor, far og Milo og så har vi den mest brugte mor og Milo og far på en sovesofa i stuen. 😅

Ikke just attraktivt eller særlig kæreste venligt, dog har det været vores hverdag 90% af tiden. Min kæreste er blevet meget “glad” for sovesofaen eller noget… Men alternativet som er os alle 3 i en seng har bare ikke passet særlig godt. Ud over det elsker min kæreste sin alene tid med sin PlayStation og det har han så fred og ro til når vi andre er hoppet ind i seng.

Nu er kampen dog sat ind igen igen for at få lille manden til at sove i sin egen seng. Hvilke han har gjort ført, men når han har haft perioder med meget sygdom (som der har været mange af inden han fik lagt dræn) har det bare været nemmest at vi sov sammen. Uden over det drikker han stadig lunt vand fra flaske når han skal puttes, og det er virkelig en dårlig vane der er svær at bryde!

Men kampen er sat ind og det går rimelig godt 7, 9, 13 ! Den første nat havde jeg taget en madras ind på Milos værelse så jeg kunne sove på gulvet. Det var en virkelig dårlig ide, ikke nok med at madrassen var mega tynd og jeg lå helt ekstremt dårligt så vågnede Milo kl 0:30 og vi sov ikke igen før kl 4. Vi måtte til sidst gå ind i min seng igen så han kunne få ro og min krop kunne slappe lidt af. Nu bliver han puttet i vores seng, og så bær jeg ham ind i hans egen seng hvilke fungere rigtig godt. I nat var jeg kun inde hos ham en enkelt gang og give ham sutten, og så sov ellers til 5:30 hvor han så begynde at kalde MOAR! 😄😍 Det smeltede mit hjerte totalt! da han roder lidt rundt i mor, far, og dina (hvilke er hans pædagog Tina i hans vuggestue) er det altid fantastisk der bliver råbt mor istedet for far som er mit navn stort set 80% af tiden.

Når han har vænnet sig til at sove på sit værelse sådan rigtig, begynder den nye kampe så i at han skal puttes derinde fra start af.
Og når ja at han ikke skal havde vand i flaske mere 😅 Efter at han de sidste dage har sovet i sin egen seng har han faktisk ikke drukket vand andet ind når han skal puttes. Så nu gælder det bare for mor her om at være hård og kontant og ikke tage den frem igen, og hvis den kommer frem igen må det blive som koldt vand i en kop..

Så kryds fingre for mig 😄

 

img_5730

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når sexlivet halter