Når vinteren påvirker humøret

Ville ønske jeg havde gjort det

Kender i det med at man har nogle drømme i livet, ting man gerne ville opleve og prøve men resurseren og muligheden er der bare ikke. Inden jeg fik Milo sad jeg og kiggede på rejser hvor man arbejdede som frivillig men blev aldrig til noget. Jeg har altid elsket at rejse og altid været lidt misundelig på dem som to et sabat år i udlandet. Samtidig ved jeg godt at jeg ikke selv var moden nok til at gøre det, og med alt min bagage efter bilulykken har det bare ikke ligget i kortene.

Men hvis jeg skal være helt ærlig må jeg sige at en ting jeg har fortrudt en smule ved at være blevet mor i en forholdsvist tidlig alder, er at jeg aldrig har prøvet bare at rejse ud i verden og opleve den. enden sammen med andre som en højskole i udlandet eller bare tage en pilgrimsvandring alene. De af mine veninde som ikke har børn fortælle jeg også at jeg synes at de skal rejse ud i verden og opleve den INDEN de får børn. Ikke at jeg sige at man ikke kan rejse ud i verden med børn, men ens fokus ligger bare ikke det samme sted.

Nu skal det ikke lyde som om jeg ALDRIG har været ude og rejse før. For jeg har faktisk haft en meget priviligeret opvækst hvor mine forældre har taget mig meget med ud og rejse, og jeg har oplevet steder og ting i verden ikke alle kan sige de har haft muligheden for. Det er jeg mine forældre evigt taknemmelig over, det er nok dem som har vækket lystet til at opleve verden. Dog har jeg været meget ung på mange af vores rejser, hvilke vil sige at jeg kan huske det men jeg nok ville havde fået en anden oplevelse ud af tingene hvis jeg havde været ældre.

Men nogle gange får jeg stadig lyst til at pakke min kuffert og hoppe på et fly et eller andet sted ud i verden, men som mor på su rækker økonomien bare ikke til det og når ja så der jo også lige Milo.

Vil faktisk rigtig gerne prøve at rejse ud i verden uden min søn, faktisk uden nogle. Har fortalt min mor jeg så gerne ville gå det sidste stykke af pilgrimsvandringen uden Milo. Faktisk ville jeg gerne gå den alene. Tror det vil være ensom og hårdt mest en uge væk fra min søn vil være forfærdeligt, (har max undværet ham i 4 dage) men tror samtidig det ville være utroligt sundt at finde sig selv og opleve nogle ting på egen hånd.

Der er så mange steder i verden jeg gerne ville opleve og så mange ting jeg gerne ville prøve.

Det jo ikke fordi bare fordi jeg er 26 år og mor at mit liv går i stå, og jeg har da også tænkt mig at rejse ud i verden med min søn og prøve at give ham nogle fantastiske oplevelser med sig. Nogle gange drømmer jeg bare om at rejse ud i verden uden at være forpligtet til nogle eller noget men bare selv kunne opleve verden. Jeg ved godt livet ikke går i stå bare fordi man er blevet mor. Mine forældre har rejst meget og oplevet nye steder efter jeg flyttet hjemme fra. (må indrømme jeg er en smule misundelig) men det beviser jo bare at jeg sagtens kan nå at opleve verden, om det bliver når jeg bliver gammel eller om det bliver med Milo under armen det må tiden jo vise.

Og selvfølgelig skal i ikke gå glip af nogle af mine ferie billeder fra mine forskellige rejser, samt en meget ung og knapt så køn Sabine, – der må godt grines bare ikke højlydt 😉

18aars-sadie-071

18aars-sadie-079-kopi

18aars-sadie-081

18aars-sadie-082

18aars-sadie-085

18aars-sadie-087-kopi

18aars-sadie-088-kopi-2

18aars-sadie-092-kopi

18aars-sadie-097

18aars-sadie-099-kopi

18aars-sadie-125

img_0149

img_0167

img_0228

img_0318img_0340

sam_0368

sam_0396

sam_0573

sam_0576

sam_0436

sam_0706

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når vinteren påvirker humøret